Palvelut

industri svart

Teollisuus

Torginolilla on laaja valikoima epoksituotteita, jotka soveltuvat erinomaisesti lähes kaikkiin teollisuus-tiloihin. Torginol-Teollisuuslattiat on edelläkävijä epoksibisneksessä, Suomen ensimmäinen yritys alalla. Meidän tietotaitomme ja tuotekehitys saivat juurensa jo 1960-luvulla ja siitä asti se on ollut jatkuvaa sekä intensiivisempää. Käytämme itse valmistettuja epoksisekoituksia, jotka on tehty korkealaatuisista eurooppalaisista raaka-aineista.

Meillä on hyvin koulutettuja asiantuntijoita jotka osaavat arvioida tilanteita ja sen jälkeen asentaa epoksilattioita jokaiseen soveltuvaan teollisuusympäristöön.

Meidän erittäin laajamittaiseen epoksilattioiden asennuskokemukseen kuuluu mm. seuraavat teollisuusalueet:
- kemianteollisuus
- lääketeollisuus
- tuotantoteollisuus
- konepajat
- elintarviketeollisuus
- elektroniikkateollisuus

Torginolilla on todella paljon kokemusta kun työkohteessa on korkeat steriilys- ja puhtausvaatimukset. Meidän tuotteille voidaan tehdä lisäominaisuuksia tarpeen mukaan, esim. kitka, antistaattisuus tai itsevalaisevuus.

Meidän tuotteet ovat rakenteellisesti hyvin kestäviä ja sietävät happoa sekä fyysistä rasitusta.

fartyg svart

Laivat

Kun kyse on laivankansien asennuksesta epoksimassoilla, niin Torginolin tieto-taito ja pätevyys on vailla vertaa. Materiaalimme on erittäin kestävää ja kaikessa suhteissa korkealaatuista. Meidän työntekijät ovat ammattilaisia ja osaavat arvioida, mitä laivankansi vaatii ollakseen paras mahdollinen ja standardien mukainen.

allmanna svart

Julkinen sektori

Meillä on laaja tietämys ja pitkäaikainen kokemus julkisen sektorin erityistarpeista. Tyypillisiä työkohteita ovat esimerkiksi koulut, päiväkodit, paloasemat, varastot, keskuskeittiöt, pukuhuoneet, kylpyhuoneet sekä muut vastaavat alueet. Torginol on epoksilattioiden merkittävä toimittaja ja urakoitsija julkisella puolella Suur-Helsingin alueella.  Me teemme lattioistanne sekä turvallisia että pitkäkestoisia.  

Joustavat toimitusajat niin pienissä kuin suuremmissakin kokonaisuuksissa ovat osa Torginolin strategiaa.

privata svart

Yksityinen sektori

Yksityisellä sektorilla (kodeissa) Torginol ottaa mieluusti vastaan projekteja ja palvelee asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Epoksilattia keittiössäsi, kylpyhuoneessasi, suihkussasi, saunassasi tai autotallissasi on erittäin hyvä valinta, mikä varmistaa lattiasi hygieenisyyden, kestävyyden ja turvallisuuden.

Voit saada ainutkertaiselta näyttävän lattian, joka ei vaan näytä hyvältä, vaan on myös käytännöllinen ja ennen kaikkea kestävä ja turvallinen.

facebook